Empty

kr 0.00

~ Providing car lovers worldwide ~

Home > Node > Opel

Opel

Adam Opel AG er en tysk bilfabrikk med hovesete i Russelsheim, Tyskland. Fabrikkens modeller har blitt solgt rundt om i hele verden men gjerne under andre navn.Buick i the United States, Canada, Mexico, and China, Holden i Australia, Chevrolet i Brasil, Vauxhall i Storbritania.

I Norge er det 2 Opel-klubber.

Opel-registeret ble stiftet 4/5-1983 og har bl.a. som formål å stimulere til restaurering og bevaring av Opel-modeller av teknisk/ historisk interesse, uten dermed å binde seg til spesielle årganger. Videre vil vi samle tekniske data og opplysninger om disse kjøretøyene, arbeide for økt kunnskap og interesse for Opel.

Vi har ca. 1500 medlemmer fra hele landet, med biler fra begynnelsen av 1900 tallet og frem til våre dager. Medlemstallet øker stadig, og jo flere vi er, desto mer kan vi utrette. Klubben er godkjent av Opel Norge som støtter vårt arbeid.

Opel-registeret

Postboks 29, Haugenstua
0915 Oslo

post@opelregisteret.no

Opel Motorsport Club

Klubben ble dannet under en samling i Oslo den 4.10.1997. Den er en reaksjon på at det ikke tidligere har vært noen tilsvarende Opel-klubb i Norge som ivaretar våre interesser. Klubben går nå for fulle mugger med et par tusen medlemmer og har et styre på syv Opel-frelste Det eneste kravet for medlemskap er at du eier en Opel, uansett modell og tilstand. Alle er like velkomne i klubben vår!

 

Opel Motorsport Club
Post boks 2021
1760 Halden

http://www.opelmotorsport.com

Car models